Rreth Nesh

Historia jone.
Anabela Flowers, si teknikët e parë të gjelbërimit dhe më pas artistë në kombinimin e buqetave dhe kompozimeve me lule të freskëta, ne jemi të pranishëm prej më shumë se 20 vjetësh në tregun shqiptar.

Historia jone nis në vitin 1996 me tregtimin e luleve në vazo, duke u pasuruar më vonë me lule të fresketa dhe me një larmi të pakonkurueshme të luleve, bimëve dhe pemëve në vazo. Një ndër pikat tona më të forta, e konsoliduar nga një përvojë e fituar gjatë viteve, është edhe projektimi dhe gjelbërimi i ambienteve të brendshme si edhe atyre të jashtme të istitucioneve, qendrave tregtare, bankave, restoranteve, etj, por pa anashkaluar për asnjë çast kujdesin e veçantë që u kushtojmë mirëmbajtjes së tyre.

Dedikim dhe Profesionalizëm

Në dyqanin tonë do të keni në dispozicion një staf tepër të talentuar me ndihmën e të cilit kemi arritur të ngremë dhe të konsolidojmë praninë tonë në biznesin e gjelbërt. Arkitektët tanë dhe teknikët e gjelbërimit i kanë dhënë jetë e larmi shumë objekteve dhe lulishteve në të gjithë Tiranën dhe jashtë saj, nga ana tjetër stafi i dyqanit tonë vazhdon të krijojë buqeta e kompozime të veçanta dhe të bukura për të gjithë klientët.

Me një dyqan rreth 150 m2 të madh dhe me një staf të angazhuar e të specializuar, ne mund të plotësojmë të gjitha kërkesat e klientëve tanë. Produktet që do të gjeni pranë dyqanit tonë janë cilësore dhe të garantuara, gjithashtu tek ne mund të kërkoni këshilla për rritjen dhe mirëmbajtjen e bimëve tuaja.

Perkushtim Maksimal

Edhe pse mund te jeni ne nxitim per te marre porosine tuaj, secila prej puneve tona trajtohet me kujdes maksimal. Asnje detaj nuk neglizhohet dhe eshte nen vezhgimin tone.

Kujdesemi qe porosia te ket shtimin e çdo veçorie te personalizuar dhe dergimin e saj ne adresen e duhur, ne kohe te shpejte.

Open chat
Porosit online ne WhatsApp
Scan the code
Pershendetje. Jemi Online.