Mire se vini ne

Dyqanin e luleve Tirane

Produkte

Rreth Nesh

Cilet jemi ne ?

Rreth Nesh

Cilet jemi ne ?

Anabela Flowers

Është dyqani ynë online i luleve në Tiranë. Si staf jemi të njohur dhe të vlerësuar për cilësinë e luleve të blera çdo ditë, të paketuara në mënyrë elegante në buqeta me lule të freskëta, në kompozimet e luleve, në dekorimet dhe kompozimet me lule për dasma, evente, vendndodhje. Në dyqanin online ju do të gjeni gjithashtu bimë lulesh dhe bimë të gjelbra apartamentesh. Ne bejme lloje te ndryshme dhuratash si :

Vipa

Vipat besojne tek ne

Ana Lleshi

Alesia Bami

Dojna Mema

Enca Haxhia

Projektet

Punimet tona

Nese deshironi te dergoni nje dhurate mund te na kontaktoni!